Leef een mooi verhaal!

Mijn naam is Mariette Ruggenberg. Voor mij bestaat het leven uit verhalen. We vertellen verhalen om ons leven betekenis te geven. Elke dag hebben we de mogelijkheid om ons levensverhaal opnieuw te vormen. ‘Ga ik verder op dit pad of kies ik een andere richting?’. We kunnen niet kiezen wat ons overkomt, wel hoe we hierop reageren.

Ik heb altijd geweten wat ik wilde, maar wist niet hoe deze stap te zetten. Tot de ontmoeting met Ben mijn verhaal de wending gaf die ik wenste. Ik ervoer dat wij allemaal het antwoord op onze eigen vraag in ons dragen. Vertrouwen in onze eigen kracht is vaak wat ontbreekt. Het vertrouwen dat nodig is om risico’s te nemen en het oude achter je te laten. Moedig zijn is weten dat het mis kan gaan maar het toch doen.

Elke ontmoeting zakelijk of privé is waardevol voor mij en bestaat uit wederzijdse beďnvloeding. Je raakt even aan het verhaal van de ander. Dit kan net de wending geven, die de persoon dichter bij zichzelf of zijn doel brengt. Vaak worden we aangetrokken tot mensen die ons het meest over ons zelf leren.

Vestigingen in Leiden en Venlo

Correspondentieadres

Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

M +31 (0) 642593111 of M +31 (0) 657576868

E hallo@ik-ben-uniek.nl