Jungiaans Coachen voor ACC Student

De centrale vraag is: Wat voor kracht vind je onder de huidig geschetste psychosociale ziektebeelden? 

Voor wie? Coaches die meer kennis willen opdoen van psychosociale problematiek, maar de nadruk willen leggen op de kracht van de cliŽnt in plaats van het ziektebeeld. Coaches die zichzelf als specialist in de markt willen zetten. 

Op een luchtige en speelse manier maak je kennis met psychosociale ziektebeelden door je te verdiepen in sprookjesfiguren. Je leert op die manier de positieve kracht kennen die achter de problematiek schuilt: de sleutel tot de oplossing. Bij psychosociale problemen gaat het om problemen die te maken hebben met je gevoelens en gedachten (psychische problemen): je voelt je bijvoorbeeld somber, eenzaam, angstig of boos. En problemen die te maken hebben met andere mensen of instanties (sociale problemen): je hebt bijvoorbeeld een moeizame relatie met je partner, kinderen, familie, buren, collegaís of je baas. Het sprookjesverhaal werkt als een eyeopener die niet direct stuit op weerstand. CliŽnten kunnen zich relateren aan het verhaal: ze zien in wat voor gedragspatronen schadelijk zijn en kunnen zich tegelijkertijd aan het verhaal optrekken omdat het sprookjesfiguur fungeert als rolmodel. Zo combineer je diepgang met luchtigheid, een methodiek die ook geschikt is voor kinderen. Bovendien leer je enorm veel over jezelf en je eigen gedragspatronen.

Duur en kosten: De training omvat 8 dagen en kost Ä 1.697,00 Ä 850,00 per persoon (inclusief 21% BTW). Naar inschrijfformulier ACC Student

Vestigingen in Leiden en Venlo

Correspondentieadres

Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

M +31 (0) 642593111 of M +31 (0) 657576868

E hallo@ik-ben-uniek.nl