Holistisch Coachen voor ACC Student

De centrale vraag is: Hoe kan ik mijzelf blijvend ontwikkelen?

Voor wie? Coaches die cliënten willen leren zich te thuis te voelen in de binnenwereld én de buitenwereld, zodat ze zich weerbaar opstellen, zonder hun eigenheid te verliezen. Coaches die zichzelf als specialist in de markt willen zetten. 

In een holistisch wereldbeeld zijn schijnbare tegenstrijdigheden zoals de binnen- en de buitenwereld, mannelijk en vrouwelijk, kwetsbaarheid en kracht, met elkaar verbonden omdat beide krachten elkaar dienen. Het één maakt het ander mogelijk. De opleiding leert hoe je deze twee tegenstrijdige werelden met elkaar combineert. Vaak zijn mensen goed in de ‘zachte kant’ (binnenwereld) of in de ‘harde kant’ (buitenwereld). Veel coaches begrijpen bijvoorbeeld de binnenwereld maar vinden het lastig om zichzelf op zakelijk gebied neer te zetten. Wie zichzelf blijvend wil ontwikkelen zal in beide werelden thuis moeten zijn.

Wanneer je werkt met cliënten focus je eerst op de binnenwereld. Elke verandering begint namelijk bij anders leren denken. Helaas ben je er dan nog niet. De buitenwereld vraagt een geheel andere dynamiek. Die dynamiek wordt tijdens deze opleiding ook besproken. We behandelen elke lesdag een ander thema waarbij je steeds vier concrete handvaten worden aangereikt om je weg te vinden in zowel de binnen als de buitenwereld. Ideaal voor je cliënten maar ook voor jezelf!

Duur en kosten: De training omvat 8 dagen en kost € 1.697,00 € 850,00 per persoon (inclusief 21% BTW). Naar inschrijfformulier ACC Student

Vestigingen in Leiden en Venlo

Correspondentieadres

Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

M +31 (0) 642593111 of M +31 (0) 657576868

E hallo@ik-ben-uniek.nl