Ga er voor!

Mijn naam is Ben Lemmers. Opgegroeid in het bedrijfsleven waar geld verdienen en de mens in een soort verkrampte houding samen moesten gaan, heb ik me uiteindelijk ontworsteld aan het constante streven naar waardering van de maatschappij en mijn omgeving.

Mijn opleiding en trainingen leerden mij hoe ik in een bedrijfsmatige omgeving met mensen diende om te gaan. Hoe sterk bleek mijn illusie van deze werkelijkheid? In de periode dat ik mensen ging trainen op commerciële en communicatieve vaardigheden kwam ik tot de ontdekking dat ik het bijzonder vond om met de mensen verder te gaan dan alleen het aanleren van bijvoorbeeld verkooptechnieken. Ik heb toen het roer stap voor stap omgegooid en ben me gaan verdiepen in de mens op zich.

Met name de laatste decennia ben ik me meer gaan toeleggen op het diepere wat de mens doet bewegen en hoe ik mensen zichzelf positief kon laten beïnvloeden. In al de jaren dat ik op onze aardbol rondloop heb ik vele dingen mogen meemaken. En als zo velen, zowel positief als ook minder positief. Ik zie al deze periodes als de beste training die je kunt krijgen.

De volgende stap zet ik nu in de samenwerking met Mariette in “Ik Ben”. Hiermee bereik ik uiteindelijk dus mijn ultieme verlangen. Het kan echt.

Vestigingen in Leiden en Venlo

Correspondentieadres

Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

M +31 (0) 642593111 of M +31 (0) 657576868

E hallo@ik-ben-uniek.nl