Artikelen††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† terug naar index

Ik Ben Opleidingen introduceert 2 nieuwe opleidingen: Ik Ben Jungiaans Coach en Ik Ben Holistisch Coach.

De titels van deze opleidingen doet vermoeden dat de doelgroep bestaat uit bestaande coaches of mensen die coach willen worden. Deze opleidingen zijn met name bedoeld als vervolgopleiding voor gecertificeerde coaches en counselors. In deze opleidingen gaan wij dieper de materie in en geven tools waarmee de coach hun cliŽnten kunnen helpen. Daarnaast zijn deze opleidingen ook geschikt voor iedereen die 'aan zichzelf wilt werken'.

Jungiaans Coachen staat voor duurzame verandering. Bij Jungiaanse coaching is de coach in staat om samen met de klant deze zogenaamde persoonlijke energieŽn te identificeren. Aan de hand van de specifieke problematiek uit het hier-en-nu gaan coach en klant samen naar het onderliggende patroon in het onbewuste om van daaruit een andere, meer oorspronkelijke en duurzamer weg te vinden, richting de levensdoelen die de klant zichzelf heeft gesteld.

Een Holistisch Coach bekijkt de mens vanuit zijn mentale of psychische, de lichamelijke, sociale en emotionele kanten.† Dus zowel de zogenoemde binnenwereld als ook de buitenwereld. De mens is immers een onderdeel van de natuur, van een omgeving en van een specifieke groep mensen (gezin, werkomgeving e.d.). Al de bovengenoemde factoren hebben invloed op het welbevinden van het individu. Wij gaan aan de slag met vragen als: wie ben ik eigenlijk, wat wil ik nou echt en hoe pak ik dat aan, wat maakt dat ik steeds in dezelfde situatie verzeild raak, hoe ga ik om met verlies van Ö bijvoorbeeld werk of gezondheid.

Vestigingen in Leiden en Venlo

Correspondentieadres

Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

M +31 (0) 642593111 of M +31 (0) 657576868

E hallo@ik-ben-uniek.nl